Langham Hotel2018-05-12T10:48:58+00:00

Project Description

willow decorative glass wall in the front lobby of Langham Hotel by Nathan Allan Glass Studios

Willow Glass Wall – Blending Modern with Classic

LANGHAM HOTEL, BOSTON

CBT Architects was given the challenge of redesigning a 1920’s Federal Reserve Bank into an elegant lobby. Their solution now focuses a guest’s attention on the breathtaking entryway, featuring a Willow glass partition wall behind the reception desk.

“The Langham, Boston is a timeless hotel with great historical significance to the city,” said Serge Denis, Managing Director of The Langham, Boston. “With the transformation of our lobby, we worked to preserve that history, blending modern and classic elements to create a visually stunning grand entrance that is the perfect complement to our sophisticated meeting and event space.”

PROJECT DETAILS

CollectionFreeform
TextureWillow
GlassClear
Thickness1/4″ (6 mm)
Dimensions35″ x 17″ (889 x 431 mm)
SafetyTempered
DesignerCBT Architects, Boston
InstallerCheviot Corporation
PhotographyRichard Mandelkorn
willow decorative glass wall in the front lobby of Langham Hotel by Nathan Allan Glass Studios