Denver News Agency2018-05-12T10:25:56+00:00

Project Description

sphere glass partition at Denver News Agency by Nathan Allan Glass Studios

Sphere Glass Partition for Playful Separation

DENVER NEWS AGENCY, CO

Spheres are arranged in the custom swirling layout, using multi colored Spheres.

DLR Group sought to create a sophisticated, yet playful separation between the lounge area and corridor. The customizable capabilities of the Sphere product allowed us to create a transparent and three-dimensional glass panel to complement the space. The ability to keep the space visually open, yet beautifully separated successfully accomplished the design intent for this space.

Audrey Koehn, NCIDQ, LEED AP, NCIDQ Certificate No. 024154
DLR Group

PROJECT DETAILS

CollectionJosiah J
SeriesSphere
TextureSphere
GlassClear
Thickness3/8″ (10 mm)
Dimensions5’0 x 6’0 (1524 x 1828 mm)
SafetyTempered
DesignerDLR Group
InstallerContractor
PhotographyRandy Brown
sphere glass partition at Denver News Agency by Nathan Allan Glass Studios